Schilderwerken

Lijkt schilderen u ook zo eenvoudig? Inderdaad, het lijkt soms heel eenvoudig, maar er komt echt veel bij kijken. Schilderen is een vak, een ambacht waarin gevestigde tradities en moderne technieken samengaan. Besteed het daarom uit aan schildersbedrijf Draaijer. U zult verstelt staan van ons vakmanschap. Bovendien bespaart het uitbesteden u veel tijd, stress en ergernis en … niet te vergeten rommel. Behalve schilderwerk repareren wij ook het houtwerk en de scheuren in plafonds en wanden. Zo heeft u jarenlang plezier van een goed verzorgde omgeving!

Niet alleen voor het oog …

Waarschijnlijk gaat u vooral voor het mooie resultaat als u opdracht geeft voor schilderwerk. Logisch, want nieuwe kleuren op de muren of strak geschilderd houtwerk maakt uw huis sfeervol en persoonlijk. Maar binnenschilderwerk zorgt ook voor:

• Bescherming tegen slijtage. Als het hout goed in de verf staat, gaat het langer mee. Zeker als het gaat over veel belopen vloeren of trappen.
• Bescherming tegen vocht. Schilderwerk zorgt ervoor dat waterdamp niet intrekt. Denk maar eens aan het vocht dat vrijkomt door douchen, koken en de verwarming.
• Bescherming tegen schimmels. Schilderwerk voorkomt dat er schimmel ontstaat in zeer vochtgevoelige ruimtes, zoals de kelder of badkamer. Die bescherming is ook beter voor uw gezondheid.

Voor een stralend verzorgde omgeving